Terugkoppeling op reacties uit de omgeving

152 woorden

Half juni 2021 informeerde de eigenaar van de locaties Nootweg 16, 18 en 20, in het centrum van Nieuw-Loosdrecht, bewoners en ondernemers uit de directe omgeving over zijn plan voor een herontwikkeling in het hart van het dorp. Het gaat om het ontwikkelen van winkelruimte in combinatie met woningen. Sinds 21 juni jl. kunnen belanghebbenden vragen en opmerkingen via deze website insturen. Op 1 juli jl. was er een online bijeenkomst waarin het plan is toegelicht en de eerste binnengekomen vragen zijn beantwoord. Deze bijeenkomst kunt u terugkijken via: https://www.youtube.com/watch?v=ASkgWBabtso

De ontvangen vragen en opmerkingen zijn samengevoegd in één document en zoveel mogelijk van een antwoord voorzien. Bekijk de PDF ‘Terugkoppeling reacties op plan ’t Loosdrechts Hart 8 juli 2021’.

Na de zomervakantieperiode krijgt het participatieproces een vervolg, de initiatiefnemer gaat dan (als de coronamaatregelen het toelaten) persoonlijk in gesprek met belanghebbenden. Meer informatie hierover volgt na de zomervakantieperiode, op deze website.

Nieuwsoverzicht